• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Jong bedrijf

Van der Velden Rioleringsbeheer is een jong bedrijf. Wij zijn slechts vijftig jaar jong en toch al heel volwassen. Van der Velden Rioleringsbeheer groeide in die tijd uit tot een bedrijf met 500 medewerkers en 17 locaties door heel Nederland. En omdat we ons nog zo jong voelen hebben we nog volop ambities in Nederland en daarbuiten. Die ambitie geeft ons energie waardoor we als bedrijf volop in beweging blijven.

Maar Van der Velden blijft ook jong door voortdurend nieuwe technieken te omarmen. Een aantal voorbeelden daarvan zijn het 'relinen' (de bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur voorzien van een duurzame nieuwe laag, zonder graaf-, hak en/of breekwerk), en onze putrenovatie (met een speciale techniek wordt er een beschermende hoog sulfaatbestendige mortel aangebracht, welke zorgt voor een waterdichte en geconserveerde put). We reizen de wereld over om ons te laten informeren over de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Daarbij zit ook onze eigen materieeldienst niet stil om in eigen beheer nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Maar ook door het bieden van stageplaatsen aan studenten laten wij ons voortdurend informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap willen wij studenten een kan geven te proeven aan het bedrijfsleven en ze begeleiden in hun opleiding tot ware professionals in hun vakgebied.

Kortom, het is niet de leeftijd die iets zegt over hoe jong je bent. Van der Velden Rioleringsbeheer blijft jong door op dynamische wijze te blijven innoveren en haar medewerkers te stimuleren en motiveren tot nog betere prestaties. Daarom noemen wij onszelf een jong bedrijf!