• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Arbeidsvoorwaarden

Van der Velden Rioleringsbeheer past, voor zover bekend, als één van de weinigen de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken (MTB) toe in de rioleringsbranche. Dit maakt onze organisatie bijzonder aantrekkelijk, zeker voor mensen die op dit moment niet onder een CAO vallen.

Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid mogelijkheid tot extra pensioensparen of het uitruilen van arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen ze gebruikmaken van diverse regelingen en verzekeringen.

Van der Velden Rioleringsbeheer kent bovendien aantrekkelijke aanvullingen op de CAO. Een voorbeeld hiervan is het recht op extra vakantiedagen voor werknemers met een langdurig dienstverband. 

Aanvullende voorwaarden
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog verschillende aantrekkelijke aanvullende voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan de gezinsdag, interessante bijeenkomsten of kerst- en verjaardagsgeschenken.

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden van Van der Velden Rioleringsbeheer? Dat kan! Neem contact op met de afdeling P&O, tel. (0411) 688 147.