• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Werken bij ons

Voor alle functies bij Van der Velden Rioleringsbeheer geldt een grote mate van zelfstandigheid. In de meeste gevallen ga je alleen op pad. De problemen die je onderweg tegenkomt moet je dus alleen zien op te lossen. Vrijheid en zelf beslissingen kunnen nemen is belangrijk voor ons type werk. Die vrijheid krijg je ook. De combinatie van vrijheid en zelfstandigheid maken de functies bij Van der Velden Rioleringsbeheer erg aantrekkelijk. 

Arbeidsvoorwaarden goed geregeld
Van der Velden Rioleringsbeheer past als één van de weinige rioleringsbedrijven de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken (MTB) toe. Naast de CAO kent ons bedrijf verschillende mooie regelingen. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn dus goed geregeld, net als je salaris.

Wat is jouw uitzicht
Voor de rioleringsbranche bestaan nagenoeg geen specifieke opleidingen. Dit betekent dat alle medewerkers intern worden opgeleid. Als je eenmaal binnen bent, kun je alle kanten op binnen onze organisatie. Je kunt jouw loopbaan bij Van der Velden zo invullen dat hij helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities.