• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

VR Academy

Onze medewerkers beschouwen wij als ons meest waardevolle bezit en de binding daarmee is cruciaal voor het succes van de onderneming op lange termijn. Buiten de ontwikkeling die wij als organisatie doormaken vinden wij het ontzettend belangrijk te investeren om de kennis, talenten en vaardigheden van onze medewerkers te vergroten.

De uitgangspositie van de VR Academy is zoveel mogelijk opleidingen incompany te organiseren. Op deze manier worden de deelnemers samen opgeleid met hun eigen collega’s, welke de koppeling met de praktijk en teambuilding ten goede komt.

Alle opleidingsactiviteiten zijn gecentraliseerd in de VR Academy en deze biedt ruimte voor opleidingsmogelijkheden op elk niveau in de organisatie. Van verplichte cursussen ten behoeve van veiligheid en ARBO gerelateerde onderwerpen tot en met het aanbieden van sociale en functiegerichte opleidingen.Naast het aanbieden van bestaande opleidingen en cursussen hebben wij de ambitie een MBO kwalificatie te ontwikkelen voor onze servicemonteurs.Zo zijn wij in staat nieuwe en bestaande servicemonteurs een opleiding te bieden welke gericht is op de dagelijkse praktijk bij Van der Velden Rioleringsbeheer en bovenal nergens anders in de markt te verkrijgen is.

Behalve de ontwikkeling van kennis en vaardigheden is er binnen de VR Academy aandacht voor loopbaanontwikkeling en zijn wij in staat om zelfstandig assessments en diverse capaciteitstesten af te nemen.

Kortom: Een volledig opzichzelfstaand instituut welke een eigen gezicht heeft binnen onze organisatie.