• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Werken als rioolontstopper

Rioleringen reinigen

Van der Velden Rioleringsbeheer weet als geen ander dat werken als rioolontstopper zeer dankbaar werk is. Het is niet alleen nodig, er komt ook veel deskundigheid bij kijken om de werkzaamheden uit te voeren. Wij zorgen voor werk maar bieden ook opleidingen en verscheidene doorgroeimogelijkheden tijdens je loopbaan. Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar een betrouwbare werkgever. Het economisch klimaat of wisselende weersomstandigheden hebben hier geen invloed op. Je bent bij ons verzekerd van werk.

Werken als rioolontstopper bij een van de beste werkgevers van Nederland

Op de website zie je het actuele aanbod aan vacatures. Wij hebben altijd werk omdat rioleringswerkzaamheden nooit stoppen. De techniek blijft zich ontwikkelen zodat je een afwisselende baan hebt waarbij je steeds weer wat nieuws kunt leren. Ook bieden wij diverse bijscholingstrajecten aan. Werken als rioolontstopper is een noodzaak. Als het riool verstopt raakt komen er niet alleen nare geuren vrij maar als het niet opgelost wordt kan het ook grote gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Van der Velde Rioleringsbeheer? Hou dan de website in de gaten!

Ons meest waardevolle bezit

Onze medewerkers vinden wij uiterst belangrijk. Wij bieden dan ook goede arbeidsvoorwaarden en zorgen dat je werkzaamheden veilig onder de cao normen vallen. Ook het salaris is marktconform. Als nieuwe collega wordt je goed ingewerkt en krijg je de kans om bij een zeer betrouwbare werkgever aan de slag te gaan. Werken als rioolontstopper geeft voldoening en zekerheid.

Wil jij werken als rioolontstopper bij Van der Velden Rioleringsbeheer? Neem contact op of bekijk de vacatures op www.daspaswerk.nl.