• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Vacature rioolreparaties

Vloeistof- waterdichtheid proeven en keuren

Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een vacature openstaan en zoekt werknemers om rioolreparaties uit te voeren. Door je werkzaamheden goed uit voeren draag je bij aan de volksgezondheid. Wij vragen een hands on mentaliteit en een flexibele instelling omdat je snel moet inspelen op problemen. Het riool moet altijd werkzaam zijn zodat er geen ziektes verspreidt worden door stilstand. Jij zorgt dat hemelwater en afvalwater snel afgevoerd wordt.

Vacature om rioolreparaties uit te voeren

Wij vinden het belangrijk om verantwoord en maatschappelijk te ondernemen. Om deze reden maken wij veel gebruik van de laatste technieken. Als je bij ons rioolreparaties gaat uitvoeren maak je hier ook gebruik van. Om te blijven innoveren is het noodzakelijk om door te groeien. In de vacature waarin wij een professional vragen die rioolreparaties gaat uitvoeren hebben we dit dan ook vermeld. De werkzaamheden die je uitvoert zullen niet door velen worden opgemerkt. Toch ben je onmisbaar. Als het riool verstopt raakt of zijn werk niet kan uitvoeren kunnen er grote problemen ontstaan. Gevolgen voor de volksgezondheid zijn dan niet ondenkbaar. Het is daardoor zeer dankbaar werk.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als je reageert op de vacature en voor ons rioolreparaties gaat uitvoeren kom je te werken voor een goede werkgever. Wij hanteren een marktconform salaris en bieden een veilige werkomgeving. Je bent beschermd volgens de CAO voor Metaal en Technische Bedrijfstakken en wij hebben daarbij de arbeidsvoorwaarden uitgebreid zodat deze volledig aansluit op de werkzaamheden.

Wil je reageren op de vacature en rioolreparaties op professionele wijze uitvoeren? Neem dan contact op!