• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Vacature rioolontstopper

Pompputten ledigen & reinigen

Van der Velden Rioleringsbeheer heeft regelmatig een vacature online staan voor rioolontstopper. Wij bieden een baan met zekerheid en doorgroeimogelijkheden. Als rioolontstopper doe je echt werk waar mensen dankbaar voor zijn. Ook draag je bij aan de volksgezondheid. Bij een verstopt riool kunnen namelijk ziektes uitbreken of andere problemen ontstaan. Jij bent dan diegene die het oplost!

Reageer nu op de vacature voor rioolontstopper

Ons werk is onzichtbaar maar onmisbaar. Als wij ons werk goed uitvoeren merkt niemand wat van de problemen die kunnen ontstaan. Wij houden het ondergronds rioolsysteem nauwkeurig bij. Natuurlijk raakt het riool wel eens verstopt. Dan komt een rioolontstopper zijn werkzaamheden vakkundig uitvoeren. Regelmatig hebben wij een vacature voor rioolontstopper. Dit is een gewilde baan doordat wij baanzekerheid kunnen bieden. Ook als de economie problemen ondervindt hebben wij werk. Het rioolsysteem moet namelijk altijd optimaal werken.

Werkgever

Als je reageert op de vacature van rioolontstopper bij Van der Velden Rioleringsbeheer kies je voor een betrouwbare werkgever met oog voor zijn personeel. Wij erkennen dat werknemers het meest waardevolle onderdeel is van onze onderneming. Om die reden bieden we ook aantrekkelijke arbeidvoorwaarden en zijn we aangesloten bij de CAO voor Metaal en Technische Bedrijfstakken. Daarbij vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent en blijft. Door het aanbieden van verschillende bijscholingstrajecten kun je jezelf blijven verbeteren.

Neem contact op en reageer op de vacature van rioolontstopper!