• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Vacature riool medewerker

Leidingen opsporen

Van der Velden Rioleringsbeheer plaatst regelmatig een vacature voor riool medewerker. Wij hebben altijd genoeg werk. Daarbij bieden we een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. In de functie krijg je veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren, dat vergt een grote mate van zelfstandigheid en inzicht. Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, in die periode zijn wij blijven innoveren zodat de resultaten op peil blijven.

Reageer op de vacature en wordt riool medewerker

Wij zijn een marktleider in Nederland. Dit zou niet mogelijk zijn zonder onze medewerkers die de werkzaamheden vakkundig uitvoeren. Werken als riool medewerker is dankbaar werk omdat je verschil maakt. Als het riool niet goed werkt geeft dit problemen die zelfs de volksgezondheid kunnen schaden. Wij vinden het belangrijk om gemotiveerd personeel te hebben. Daarom bieden we je genoeg doorgroeimogelijkheden. Er zijn uiteenlopende bijscholingstrajecten die wij aanbieden. Onze medewerkers hebben de juiste certificaten en blinken uit in vakmanschap. Wil je deel uitmaken van een professioneel team dat samen het riool onderhoud? Reageer dan op de vacature voor riool medewerker op www.daspaswerk.nl. In onze vacaturebank tref je vacatures aan voor diverse functies binnen ons bedrijf. Je kunt onder andere werken binnen de volgende onderdelen:

  • Inspectie
  • Reparatie
  • Renovatie
  • Administratie
Van der Velden Rioleringsbeheer is een betrouwbare werkgever die veel te bieden heeft zodat jouw niveau op peil blijft en wij gezamenlijk hoge kwaliteit kunnen leveren.


Reageer op de vacature van riool medewerker en ervaar de mogelijkheden!