• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Vacature ontstoppingsdienst

Persleidingen reinigen

Een vacature voor een positie in de ontstoppingsdienst van Van der Velden Rioleringsbeheer vind je op onze vacaturesite Da’s Pas Werk! Hier vind je diverse vacatures waarbij je werkzaam zult zijn in onze ontstoppingsdienst. Bij ons werk je in alle vrijheid en wordt een bepaalde mate van zelfstandigheid van je verwacht. Wij werken namelijk op basis van goed vertrouwen. Je gaat vaak alleen op pad. Je moet dus ook zelf beslissingen kunnen maken. Onze functies zijn uitdagend, afwisselend en zeer aantrekkelijk. Bekijk snel onze vacatures in ons overzicht en solliciteer direct bij Van der Velden Rioleringsbeheer!

Solliciteer op een vacature bij onze ontstoppingsdienst

Wil je een positie vervullen in een ontstoppingsdienst? Reageer dan op een vacature bij Van der Velden Rioleringsbeheer en vul die plek in onze ontstoppingsdienst in. Van der Velden Rioleringsbeheer biedt vele riooloplossingen. Veel van onze werkzaamheden vinden onder de grond plaats. De eindgebruiker merkt hier vrijwel niets van. Wij bieden onze werkzaamheden aan particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders, (semi-)overheden en zorginstellingen aan. Hierdoor werk je ook continu in een afwisselende omgeving.

Meteen solliciteren

Wil je meteen solliciteren op een vacature voor onze ontstoppingsdienst? Reageer dan direct op een vacature naar jouw interesse! Heb je nog vragen over een vacature of over onze bedrijf? Neem dan direct contact met ons op! We vertellen je graag meer!

Op zoek naar een vacature in een ontstoppingsdienst? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!