• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Servicetechnicus

Putten inspecteren

Bij Van der Velden Rioleringsbeheer vind je een vacature voor servicetechnicus. Altijd al eens willen werken bij een toonaangevend bedrijf in deze functie? Aarzel dan niet langer en oriënteer je op de mogelijkheden bij ons. bij Van der Velden Rioleringsbeheer is er altijd voldoende werk. Je bent dan ook zeker van een uitdagende baan met veel afwisselende werkzaamheden binnen rioleringsbeheer. Je bent zowel zelfstandig en werkt graag in teamverband. In elke functie is een bepaalde mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid vereist. Als servicetechnicus heb je veel contact met onze klanten. Je bent dan ook het visitekaartje van Van der Velden Rioleringsbeheer. Dit betekent dan ook dat je geen moeite hebt met klantencontacten.

Ga aan de slag als servicetechnicus

Aarzel niet langer en ga als servicetechnicus aan de slag bij Van der Velden Rioleringsbeheer. Je draait je hand niet om voor rioleringsreparaties en het aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Ook ben je inzetbaar om storingen en calamiteiten te verhelpen. Naast de vacature voor servicetechnicus vind je bij Van der Velden Rioleringsbeheer vele andere vacatures voor interessante en uitdagende functies! Bekijk snel het vacatureoverzicht.

Solliciteer direct Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan als servicetechnicus bij Van der Velden Rioleringsbeheer? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Voor meer informatie over een betreffende vacature of over ons bedrijf, neem je contact met ons op. Op zoek naar een vacature servicetechnicus? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!