• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Servicemonteur riool

Putten inspecteren

Bij Van der Velden Rioleringsbeheer kun je direct aan de slag als servicemonteur riool. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het aanleggen en vernieuwen van rioleringen. Uiteraard verhelpen wij ook diverse rioleringsstoornissen. Als servicemonteur riool ga je hiermee aan de slag. Je repareert en legt binnen- en buitenrioleringen aan volgens strikte afspraken en kwaliteitsnormen. Deze staan bij Van der Velden Rioleringsbeheer hoog in het vaandel. Je verhelpt storingen en calamiteiten en hebt veel contact met onze klanten. Je bent dan ook het visitekaartje van Van der Velden Rioleringsbeheer. Servicemonteur riool is een afwisselende en zelfstandige functie. Geïnteresseerd? Reageer dan direct!

Vacature servicemonteur riool

De vacaturesite van Van der Velden Rioleringsbeheer, Da’s Pas Werk, biedt een interessante vacature voor servicemonteur riool aan. Je geniet bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden, uitdagend en afwisselend werk. Je staat veel in contact met klanten waardoor geen dag hetzelfde is. Behalve een vacature voor servicemonteur riool vind je bij ons nog vele andere vacatures. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, investeren wij ook in jou. Je kunt je altijd blijven ontwikkelen en er zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

VR Academy

Van der Velden Rioleringsbeheer heeft een eigen VR Academy. Je eigen ontwikkeling staat hier centraal. We bekijken samen met je leidinggevende wat jouw wensen zijn en wat er binnen ons bedrijf mogelijk is. Je kunt je breed ontwikkelen of uitgroeien tot specialist in een bepaalde discipline! Vraag snel naar de mogelijkheden of reageer direct op de vacature voor servicemonteur riool!

Op zoek naar een vacature voor servicemonteur riool? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!