• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Rioolwerker

Kolken zuigen

Je bent op zoek naar een vacature rioolwerker: bij Van der Velden Rioleringsbeheer vind je de baan die bij jou past! Bij al onze functies is een grote mate van zelfstandigheid mogelijk en zelfs belangrijk. Van Van der Velden Rioleringsbeheer werken we op basis van goed vertrouwen. Dit betekent ook dat je kunt rekenen op een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. In de uitdagende functie van rioolwerker zul je zelfstandig aan de slag gaan, maar ook in teamverband werken. Wij bieden diverse vacatures voor deze positie. Wil jij ook ruimte voor doorgroei en jezelf blijven ontwikkelen voor een mooi salaris? Reageer dan op de functie rioolwerker bij Van der Velden Rioleringsbeheer!

Vacature rioolwerker

Van der Velden Rioleringsbeheer biedt diverse vacatures voor een rioolwerker. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in rioleringsbeheer en hebben duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Bij ons is altijd genoeg werk. Onze werkzaamheden zijn onzichtbaar, maar onmisbaar. Wil jij als rioolwerker ook een onmisbaar onderdeel van de maatschappij zijn? Reageer dan direct! Uiteraard vind je bij ons ook diverse andere functies, zoals servicemonteur, accountmanager en nog veel meer.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over de functie rioolwerker bij Van der Velden Rioleringsbeheer of over onze vacatures? Neem dan direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een vacature rioolwerker? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!