• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Rioolspecialist gezocht

Vloeistof-/ waterdichtheid proeven en keuren

Rioolspecialist gezocht met vakkennis die het team van Van der Velden Rioleringsbeheer komt ondersteunen. Wij vinden onze medewerkers belangrijk en spelen veel in op hun wensen. Als je bij ons komt werken werk je voor een betrouwbare werkgever met meer dan 50 jaar ervaring. Wij gebruiken de laatste technieken en bieden dankbaar werk. Bij ons geniet je van vrijheid en zelfstandigheid.

Leergierige rioolspecialist gezocht

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor de volksgezondheid? Dan is een baan in de riooltechniek misschien iets voor jou. Wij zoeken professionals die interesse hebben in techniek en niet bang zijn hun handen vuil te maken. Bij ons geniet je van goede arbeidsomstandigheden die officieel zijn vastgelegd in een CAO. Ook bieden wij als werkgever veel doorgroeimogelijkheden en vragen we je regelmatig mee te denken over het verbeteren van onze processen. Een rioolspecialist wordt door ons gezocht omdat er altijd werk is in onze sector. Ongeacht de financiële landelijke situatie of het weer. Het riool moet werkzaam zijn om de volksgezondheid te beschermen. Hier werk je als rioolspecialist aan mee. Bekijk ons online aanbod en zoek naar de vacature rioolspecialist gezocht en reageer.

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vacature rioolspecialist gezocht en wil je reageren? Bij de online vacature tref je een online formulier aan. Vul je gegevens in en voeg minimaal je CV toe om een reactie te plaatsen. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Solliciteer direct naar de vacature rioolspecialist gezocht en start je carrière!