• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Rioolrenovatietechnieken

GPS inmeten riolering

Van der Velden Rioleringsbeheer is gespecialiseerd in rioolrenovatietechnieken. Wanneer je een positie zoekt in dit werkveld, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dan ook een toonaangevend bedrijf met landelijke dekking. Wij bieden diverse vacatures aan in de rioolrenovatietechnieken. Het werk bij Van der Velden Rioleringsbeheer vereist een bepaalde mate van zelfstandigheid, aangezien je regelmatig alleen op pad gaat. Uiteraard werk je ook in teamverband. Vrijheid en zelf beslissingen kunnen nemen is belangrijk in dit type werk. Werken bij Van der Velden Rioleringsbeheer is afwisselend, uitdagend en aantrekkelijk. Reageer direct op een vacature of vraag naar de mogelijkheden!

Vacatures in rioolrenovatietechnieken

Van der Velden Rioleringsbeheer biedt veel vacatures aan in rioolrenovatietechnieken. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, heb je veel uitdaging. Je hebt uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Er is altijd genoeg werk. Bovendien heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om jezelf te specialiseren in een bepaalde discipline of om je nog breder te oriënteren dan de positie die je bekleedt. Kortom, bij Van der Velden Rioleringsbeheer heb je vele mogelijkheden in rioolrenovatietechnieken!

Solliciteer meteen

Ben je geïnteresseerd in een positie bij Van der Velden Rioleringsbeheer in rioolrenovatietechnieken? Solliciteer dan direct op één van onze vacatures. Kun je geen vacature vinden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie! We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Op zoek naar een vacature in rioolrenovatietechnieken? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!