• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Rioolinspecteur

Ontstoppen in de gezondheidszorg

Van der Velden Rioleringsbeheer zoeken een professionele rioolinspecteur die graag de handen uit de mouwen steekt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Er is altijd voldoende werk ongeacht de economische omstandigheden of het weer. Als rioolinspecteur voorkom je problemen in het riool door ze tijdig met de juiste apparatuur te detecteren. Omdat de technische ontwikkelingen niet stilstaan, vragen we je om je kennis te blijven vergroten. Hiervoor bieden we diverse bijscholingstrajecten aan.

Werken als professionele rioolinspecteur

Als je aan de slag gaat in de functie van rioolinspecteur krijg je goede ondersteuning zodat je doorgroeit en de functie met veel zelfstandigheid uit kunt voeren. Je krijgt dan ook veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te richten. Van der Velden Rioleringsbeheer wil zich blijven verbeteren, daarom staan we open voor advies van onze medewerkers. Als rioolinspecteur voer je dankbaar werk uit. Doordat veel van de werkzaamheden zich ondergronds afspelen is dat boven de grond niet altijd zichtbaar. Als het riool niet goed werkt merken de mensen dit natuurlijk wel. Jij zorgt ervoor dat dit zo min mogelijk gebeurt.

Reageer direct

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van rioolinspecteur? Reageer dan op onze vacatures. Regelmatig verschijnen er openingen in onze vacaturebank. Reageren is zeer eenvoudig. Je klikt op reageren en vult de gegevens in. Daarnaast is het noodzakelijk om je CV toe te voegen en eventuele andere bestanden.

Reageer direct op de vacature van rioolinspecteur!