• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Rioleringsexpert

Rioolobjecten GPS inmeten

Bij Van der Velden Rioleringsbeheer zijn we altijd op zoek naar een rioleringsexpert. Wij zijn gespecialiseerd in rioleringsbeheer. Het werk dat wij uitvoeren, is onzichtbaar voor de eindgebruiker. Deze ondervindt vrijwel geen hinder van de werkzaamheden. Echter is ons werk onmisbaar voor een goed werkend rioleringssysteem. Wanneer je bij ons aan de slag gaat als rioleringsexpert, ben je verzekerd van afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk. We vragen een grote mate van zelfstandigheid van je. In de meeste gevallen ga je namelijk alleen op pad. Uiteraard werk je ook regelmatig in teamverband, dus een je bent ook een teamspeler. Bekijk snel ons vacatureoverzicht!

Een vacature vervullen als rioleringsexpert

Ben jij de rioleringsexpert die wij zoeken? Wil jij graag in een bedrijf werken dat landelijk actief en toonaangevend is? Wil jij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden en zeker weten dat er altijd genoeg werk is? Reageer dan op een vacature als rioleringsexpert bij Van der Velden Rioleringsbeheer. Staat jouw vacature er niet tussen in ons overzicht? Stuur dan een open sollicitatie. Wij kunnen altijd een rioleringsexpert gebruiken, anders in de toekomst wel. Bovendien heb je als rioleringsexpert bij Van der Velden Rioleringsbeheer voldoende doorgroeimogelijkheden en zijn er vele mogelijkheden voor zelfontwikkeling.

Reageer direct

Geïnteresseerd in een positie als rioleringsexpert bij het toonaangevende bedrijf Van der Velden Rioleringsbeheer? Reageer dan direct op een van onze vacatures! Heb je nog vragen over een bepaalde positie, vacature of over ons bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Op zoek naar een vacature als rioleringsexpert? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!