• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Opleiding servicemonteur

Overleg en voorbereiding

Een incompany opleiding tot servicemonteur wordt aangeboden door Van der Velden Rioleringsbeheer. Deelnemers worden dan samen met hun collega’s opgeleid tot servicemonteur. Dit komt de koppeling met de praktijk en teambuilding ten goede. Wij bieden nieuwe en bestaande servicemonteurs een opleiding die gericht is op de dagelijkse praktijk bij Van der Velden Rioleringsbeheer. Niet alleen worden kennis en vaardigheden ontwikkeld, maar we besteden ook aandacht aan loopbaanontwikkeling en nemen zelfstandig assessments en capaciteitstesten af. Wij beschikken over een eigen VR Academy met een eigen inzicht binnen onze organisatie. Vraag snel naar de mogelijkheden!

Een opleiding tot en voor iedere servicemonteur

Van der Velden Rioleringsbeheer biedt een opleiding tot servicemonteur en opleidingen voor iedere servicemonteur. Of je nu bepaalde vaardigheden wilt ontwikkelen of dat je jouw kennis wilt verbreden binnen een bepaalde discipline, wij bieden de juiste opleiding aan. Al onze opleidingen zijn in de VR Academy gecentraliseerd. Op elk niveau van de organisatie is het mogelijk om hier een opleiding te volgen. Voor een servicemonteur van Van der Velden Rioleringsbeheer is het mogelijk om een MBO kwalificatie te ontwikkelen.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Van der Velden Rioleringsbeheer voor het volgen van een opleiding tot servicemonteur? Neem dan direct contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Een opleiding tot servicemonteur incompany volgen? Neem direct contact op!