• vandervelden.com
  • Mijn van der Velden
Van der Velden rioleringsbeheer

Word zichtbaar en onmisbaar

Interesse?

Gewenste vacature niet gevonden? Stuur een open sollicitatie Solliciteer direct

Onderhoudsmonteur riool

Groot riool reinigen

Voor de functie onderhoudsmonteur riool solliciteer je bij Van der Velden Rioleringsbeheer. Voor al onze functies geldt een grote mate van zelfstandigheid. Vaak ga je namelijk alleen op pad. Tegelijkertijd is het ook van belang om in teamverband goed te kunnen functioneren. Bij Van der Velden Rioleringsbeheer heb je diverse doorgroeimogelijkheden en is er altijd genoeg werk. Ons werk is onzichtbaar, maar wel onmisbaar. Wanneer onze onderhoudswerkzaamheden goed worden uitgevoerd, merkt de eindgebruiker hier vrijwel niets van. Echter is een goed werkend rioleringsbeheer noodzakelijk in de maatschappij. Solliciteer direct naar de functie onderhoudsmonteur riool of vraag naar de mogelijkheden bij Van der Velden Rioleringsbeheer!

Onderhoudsmonteur riool bij een toonaangevend bedrijf

Altijd al een onderhoudsmonteur riool willen worden bij een toonaangevend bedrijf? Reageer dan op een vacature bij Van der Velden Rioleringsbeheer, een toonaangevend bedrijf op de Nederlandse markt. Wij hebben een landelijke dekking en werken van Heerlen tot aan Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Tilburg en Utrecht! Hierdoor werk je ook telkens in een andere omgeving. Je hebt bij Van der Velden Rioleringsbeheer ook diverse doorgroeimogelijkheden. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

Zelfontwikkeling

In onze VR Academy besteden we aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je jezelf nu breder wilt oriënteren of je jezelf wilt specialiseren in een bepaalde discipline, bij Van der Velden Rioleringsbeheer is het mogelijk! Reageer direct op een vacature voor onderhoudsmonteur riool of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je bent ook van harte welkom om een open sollicitatie te sturen!

Op zoek naar een vacature voor onderhoudsmonteur riool? Bekijk onze vacaturesite of neem contact op!